Dijital Pano TV

Led TV’leri Smart TV’ye Dönüştürme

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır!

smart-stick

Arkadaşlar, biliyorum bazı okullar dijital panomuzu kullanmak için smart tv aldılar. Fakat bütün okulların smart özellikli bir televizyon almaya  gücü yetmeyecektir. Ben inanıyorum ki; önümüzdeki yıllarda bazı hayır severlerimizin okullarımıza dijital pano kurulumu için (Smart Tv özellikli Televizyon alımı için) destek olacaktır.  Geniş bir vakit bulunca dijitalpanotv.com adresinden TV ihtiyacı olan okul ve yardım etmek isteyen hayırseverlerimizi bir araya getirecek bir bölüm de oluşturarak, imkanı olmayan okullara bu imkanı sağlamaya çalışacağım. Ama şimdilik o yeterliliğe ve güce gelmedik, sonra…

Neyse asıl konumuza gelecek olursak, elimizde led tv var, başka da hiçbir özelliği olmayan televizyonlar varsa… Bunları nasıl smart özellikli bir televizyon haline getiririz, onu düşündük. Düşündük derken zaten birileri düşünmüşler ve Smart Stick yani USB gibi bir cihazı LED televizyonların HDMI bölümüne yerleştirerek Smart özellikli Televizyon elde etmişler.




Peki bizi burada hangi kısım ilgilendiriyor diye soracak olursak, 100-200 TL arasında bir bütçe ayarlanabilirse bu cihazlardan bir tanesi temin edilerek, elimizde LED TV özelliği dışında başka fonksiyonu olmayan televizyonların bu cihazlar sayesinde dijital panomuzu başka herhangi bir cihaz gerektirmeden kullanabilmemizi sağlayacağını düşünüyorum.

Burada bu cihazı kullanıp bana fikir veren İbrahim Özaydın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Sayın Talha BEKTAŞ beye teşekkür ederim. Saygılarımı sunarım.

Reklam olur mu olmaz mı bilemiyorum ama yayınlamada beis görmediğim hocamın benimle paylaştığı cihazın URL adresini aşağıda sizlerle paylaşıyorum;

Url adresini şikayet üzerine kaldırmış bulunmaktayım.

 

Yorumlar

Yorum

24.983 Görüntüleme

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir