Bilişim Tek. ve Yazılım, Teknoloji

Mobil Optik Okuma Uygulaması ZipGrade

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır!

Uzunca bir aranın ardından faydalı olduğunu düşündüğüm bir uygulamayı sizinle paylaşmak istiyorum. Biz eğitimcilerin ölçme ve değerlendirme amaçlı kullandığı yazılı kağıtlarının okunup sonuçlarının öğrencilere açıklanması oldukça zorlu bir süreçtir. Bu süreçte bize yardımcı olabilecek ZipGrade isimli programla yakın zamanda tanıştım ve gayet kullanışlı.

Öncelikle programı mobil olarak ister IOS isterseniz Android sürümlerinin telefon veya tabletinize indirerek başlayabilirsiniz. Kendi web sayfasından oluşturduğunuz aynı mail kullanıcısı ile senkronize edebilirsiniz. Sınav kağıtlarınıza optik formu kendi web sitesinden resim formatında(PNG) indirip ekleyerek sınavınızı yapabilirsiniz.




Yaptığınız sınavların optik formunu telefonunuz üzerinden taratarak sadece birkaç saniyede okuyabilir ve detaylı analizinizi ister web sitesinden isterseniz de whatsapp, eposta vs. gibi dijital kaynaklarla paylaşabilirsiniz.

ZipGrade‘in tek dezavantajı ise aylık 100 kullanımın ücretsiz, daha fazlasının ise yıllık yaklaşık $6,99 (27 TL) gibi fiyata mal olması.

Yorumlar

Yorum

11.770 Görüntüleme

One Comment

  1. hocam kolay gelsin dijital panonun saati güncel değil size zahmet olmazsa güncelleme yapabilirmisiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir